| Kód | Název | Fakulta | Katedra | Rozsah, examinace | Semestr | 4EU+ |
|
AB321001 |
Food Technology |
22330 |
321 |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
AB321002 |
Food Technology and Biotechnology |
22330 |
321 |
letní s.:3/0, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
AM321001 |
Food and Biochemical Process Engineering |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
AM321006 |
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology |
22330 |
321 |
zimní s.:2/2, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
AP321001 |
Supplementary food rheology |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP321002 |
Polysaccharides, Properties and Applications |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
AP321003 |
Advances in Food Processes |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
B321001 |
Technologie potravin |
22330 |
321 |
letní s.:5/1, Z+Zk [HT] |
letní |
ne |
|
B321002 |
Potravinářské technologie a biotechnologie |
22330 |
321 |
letní s.:3/0, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
M321001 |
Vybrané procesy potravinářských a biochemických výrob |
22330 |
321 |
zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M321002 |
Přírodní a modifikované polysacharidy ve farmacii |
22330 |
321 |
zimní s.:2/0, Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M321003 |
Aplikovaná výpočetní technika |
22330 |
321 |
zimní s.:1/2, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
M321004 |
Výpočetní metody a modelování v oboru |
22330 |
321 |
zimní s.:2/2, KZ [HT] |
zimní |
ne |
|
M321005 |
Výroba potravin a nutriční hodnota |
22330 |
321 |
2/1, KZ [HT] |
oba |
ne |
|
M321007 |
Technologie cukru |
22330 |
321 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M321008 |
Technologie čokolády a cukrovinek |
22330 |
321 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M321009 |
Cereální technologie |
22330 |
321 |
zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M321010 |
Chemie a technologie škrobu |
22330 |
321 |
zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] |
zimní |
ne |
|
M321022 |
Přírodní a modifikované polysacharidy |
22330 |
321 |
letní s.:2/0, Zk [HT] |
letní |
ne |
|
M352006 |
Laboratoř oboru |
22330 |
321 |
letní s.:0/5, KZ [HT] |
letní |
ne |
|
P320015 |
Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P321001 |
Reologie v cereální technologii |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P321002 |
Polysacharidy, jejich vlastnosti a využití |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |
|
P321003 |
Pokroky procesů potravinářských výrob |
22330 |
321 |
3/0, Jiné [HT] |
oba |
ne |