|
|
|
||
Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.01.2018)
|
|
||
Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.01.2018)
Studenti budou umět:
|
|
||
Poslední úprava: Jahoda Milan doc. Dr. Ing. (23.02.2018)
Návody k laboratořím jsou dostupné na stránce https://fchi.vscht.cz/studium/bakalarske/nano/laboratore |
|
||
Poslední úprava: Přibyl Michal prof. Ing. Ph.D. (01.02.2018)
https://fchi.vscht.cz/studium/bakalarske/nano/laboratore |
|
||
Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.01.2018)
1. Emulze: Příprava a stabilizace 2. Příprava křemičitých částic metodou sol-gel 3. Příprava a depozice nanočástic metodou elektrorozprašpování 4. Příprava kovových mikrostruktur metodou UV litografie 5. Příprava nanočástic zlata a stříbra 6. Napařování a naprašování 7. Příprava mikro-kanálkových systémů metodou odlévání 8. Stanovení zeta-potenciálu a elektroosmotické mobility v mikrofluidním čipu 9. Spin-coating 10. Kinetika mletí ve vibračním mlýnu
|
|
||
Poslední úprava: Pátková Vlasta (15.01.2018)
Nejsou. |
|
||
Poslední úprava: Přibyl Michal prof. Ing. Ph.D. (22.02.2018)
K udělení zápočtu je nutné odevzdat protokoly ze všech absolvovaných laboratorních prací. Hodnocení každého protokolu musí být lepší než nedostatečné. Výsledná známka je vypočítána jako aritmetický průměr známek z protokolů. |
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Účast v laboratořích (na exkurzi nebo praxi) | 2 | 56 | ||
Příprava na přednášky, semináře, laboratoře, exkurzi nebo praxi | 1 | 28 | ||
3 / 3 | 84 / 84 |