| 
 | 
 | 
| 
 | ||
| Hlubší pochopení fyzikálních, fyzikálně-chemických změn tenzidů a chemických reakcí tenzidů probíhajících při jejich výrobě a navrhování složení detergentů . Možnosti regulace těchto procesů a změn. 
 Poslední úprava: Berčíková Markéta (12.09.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Ústní zkouška. Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Doporučená: 
 Poslední úprava: prepocet_literatura.php (19.12.2024)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Fyzikálně chemické vlastnosti tenzidů Suroviny pro výrobu tenzidů Technologie výroby tenzidů Anionické, kationické, amfoterní a neionické tenzidy Suroviny pro výrobu detergentů Technologie jejich výroby Biologická rozložitelnost tenzidů a detergentů Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Samostudium původních vědeckých pramenů. 
 http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/cosing/index.cfm?fuseaction=search.simple Poslední úprava: Berčíková Markéta (13.09.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Studenti budou umět: popsat a vysvětlit fyzikální a fyzikálně-chemické vlastnosti a chemické reakce tenzidů a detergentů v technologii. Řídit technologické procesy výrobě tenzidů a detergentů, poznat nežádoucí chemické změny a odstraňovat provozní odchylky. 
 Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Magisterský studijní program chemie, potravinářské chemie nebo potravinářské technologie. Poslední úprava: Pátková Vlasta (18.05.2018)
                                
                                 | 
| 
 | ||
| Žádné Poslední úprava: Kubová Petra (11.09.2019)
                                
                                 |