| 
  | 
  | 
         ||
| 
 Cílem předmětu Kvalita potravinářských surovin je studenty podrobně seznámit s hlavními tématy produkce, kvality a autenticity potravinářských surovin. 
 
   Poslední úprava: Rajchl Aleš (12.06.2018)
                                
                                 
                            | 
         
  | 
         ||
| 
 Hodnocení prezentace aktuálního tématu z oblasti kvality a autenticity potravinářských surovin. Ústní zkouška. Poslední úprava: Rajchl Aleš (12.06.2018)
                                
                                 
                            | 
         
  | 
         ||
| 
 Doporučená: 
 Poslední úprava: prepocet_literatura.php (19.12.2024)
                                
                                 
                            | 
         
  | 
         ||
| 
 Přednášky vyučujících, konzultace, samostatná práce na projektu. Poslední úprava: Rajchl Aleš (10.11.2018)
                                
                                 
                            | 
         
  | 
         ||
| 
 nejsou Poslední úprava: Rajchl Aleš (12.06.2018)
                                
                                 
                            | 
         
  | 
         ||
 
 
 
 
 
 Náplň předmětu bude přizpůsobena tématu příslušné doktorské práce. Poslední úprava: Rajchl Aleš (30.05.2018)
                                
                                 
                            | 
         
  | 
         ||
| 
 http://www.efsa.europa.eu/ http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/en/ https://www.globalgap.org/uk_en/ Poslední úprava: Rajchl Aleš (12.06.2018)
                                
                                 
                            | 
         
  | 
         ||
| 
 Studenti budou umět: • přehled o potravinářských surovinách rostlinného a živočišného původu • přehled v oblasti produkce a bezpečnosti potravinářských surovin • schopnost posuzovat kvalitu potravinářských surovin pro potravinářský průmysl • znalost o zbožíznalství vybraných potravinářských surovin Poslední úprava: Rajchl Aleš (13.09.2018)
                                
                                 
                            | 
         
  | 
         ||
| 
 nejsou Poslední úprava: Rajchl Aleš (12.06.2018)
                                
                                 
                            | 
         
  | 
         ||
| 
 nejsou Poslední úprava: Rajchl Aleš (12.06.2018)
                                
                                 
                            |