Filtr:
 
exportovat do excelu
seřadit sestupněseřadit vzestupněKódseřadit sestupněseřadit vzestupněNázevseřadit sestupněseřadit vzestupněSemestrRozsah, examinaceKatedra
detail AB501017 Quality Management letní letní s.:2/0, Zk [HT] 324
detail AM324005 Principles of Food Preservation letní letní s.:2/1, Zk [HT] 324
detail AM324009 Industrial Chemistry letní letní s.:3/2, Z+Zk [HT] 324
detail AP324001 Trends in Food Preservation oba 2/1, Jiné [HT] 324
detail AP324002 Packaging and Packaging Technology in Food Industry oba 2/1, Jiné [HT] 324
detail AP324004 Quality of Raw Materials oba 2/1, Jiné [HT] 324
detail AP324005 Food Safety and Quality Management Systems oba 3/0, Jiné [HT] 324
detail B324001 Principy úchovy a balení potravin zimní zimní s.:2/1, KZ [HT] 324
detail B324002 Produkce potravinářských surovin letní letní s.:2/0, Zk [HT] 324
detail B324003 Legislativní aspekty výroby potravin letní letní s.:2/0, KZ [HT] 324
detail D324001 Principy úchovy potravin oba 0/0, Jiné [HT] 324
detail D324002 Balení potravin oba 0/0, Jiné [HT] 324
detail D324008 Kvalita potravinářských surovin oba 0/0, Jiné [HT] 324
detail D324009 Technologie masa oba 0/0, Jiné [HT] 324
detail D324010 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 0/0, Jiné [HT] 324
detail D324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny oba 0/0, Jiné [HT] 324
detail M324001 Balení potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324
detail M324003 Využití a likvidace odpadů zemědělsko-potravinářského komplexu zimní zimní s.:2/0, KZ [HT] 324
detail M324004 Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324
detail M324005 Principy úchovy potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324
detail M324006 Autenticita a detekce falšování potravin zimní zimní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324
detail M324007 Provozní analýza potravin letní letní s.:2/1, Z+Zk [HT] 324
detail M324008 Teorie spotřebitele letní letní s.:2/0, KZ [HT] 324
detail M324009 Průmyslová chemie letní letní s.:3/2, Z+Zk [HT] 324
detail M324010 Technologie zpracování ovoce a zeleniny I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 324
detail M324011 Technologie zpracování ovoce a zeleniny II zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 324
detail M324012 Technologie masa I letní letní s.:2/0, Zk [HT] 324
detail M324013 Technologie masa II zimní zimní s.:2/0, Z+Zk [HT] 324
detail M324014 Technologie minoritních živočišných produktů zimní zimní s.:2/0, Zk [HT] 324
detail P324001 Trendy v konzervaci potravin oba 2/1, Jiné [HT] 324
detail P324002 Obaly a obalová technika v potravinářském průmyslu oba 2/1, Jiné [HT] 324
detail P324004 Kvalita potravinářských surovin oba 2/1, Jiné [HT] 324
detail P324005 Systémy managementu kvality a bezpečnosti v agropotravinářském sektoru oba 3/0, Jiné [HT] 324