|
|
|
||
Poslední úprava: Halecký Martin doc. Ing. Ph.D. (16.09.2023)
|
|
||
Poslední úprava: Halecký Martin doc. Ing. Ph.D. (16.09.2023)
Z: Moo-Young M. (2019). Comprehensive Biotechnology, 3rd Edition, Elsevier. ISBN: 9780444640475 Z: Hu, W.-S. (2018). Engineering Principles in Biotechnology. ISBN: 9781119159032 D: Saxena, A. (2020). Biotechnology Business - Concept to Delivery. Springer. ISBN: 978-3-030-36129-7 |
|
||
Poslední úprava: Halecký Martin doc. Ing. Ph.D. (16.09.2023)
https://e-learning.vscht.cz/course/view.php?id=465 |
|
||
Poslední úprava: Halecký Martin doc. Ing. Ph.D. (16.09.2023)
1. Povaha biotechnologie 2. Principy mikrobiálního růstu a kinetiky enzymů 3. Bioreaktory a pokročilé fermentační technologie 4. Substráty pro biotechnologii a přípravné operace 5. Geneticky modifikované organismy v biotechnologiích 6. Mikrobiální produkce rekombinantních proteinů 7. Biotechnologie jednobuněčných řas 8. Biotechnologická aplikace extremofilů 9. Trendy v pivovarnictví 10. Trendy ve vinařství 11. Výroba biopaliv 12. Biologické zpracování odpadního vzduchu 13. Biologické čištění odpadních vod a půdy 14. Bezpečnost v biotechnologii a její vnímání veřejnosti |
|
||
Poslední úprava: Kubová Petra Ing. (25.04.2018)
Alespoň základní znalosti z předmětů Biochemie, Mikrobiologie a Chemické inženýrství. |
|
||
Poslední úprava: Halecký Martin doc. Ing. Ph.D. (16.09.2023)
Zkouškový test (hodnocený minimálně 50%). Ústní zkouška. |