Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
---|---|
Datum : | 24.01.2022 - Pondělí |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 24.01.2022 |
Odhlásit do : | 23.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 23.01.2022 10:00 |
Učitel : | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 4 |
Počet přihlášených : | 3 |
Přestávka : | 12:00 (45 min) |
Poznámka : | místnost (B) 259 |
![]() |
Zkoušené předměty | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M352005 | Technologie potravin oboru II | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | ||||||
Jméno | Předmět | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 18.01.2022 14:55:23 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 18.01.2022 16:33:42 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 18.01.2022 14:55:32 |