Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :23.01.2018 - Úterý
Hodina :09:00
Konec :23.01.2018 00:00
Přihlašování od :22.12.2017 00:00
Odhlásit do :22.01.2018 18:00
Zápis do :19.01.2018 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B08, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :10
Počet přihlášených :4
Přestávka :11:00 (180 min)
Informace :9:00-11:00 písemná část, ústní část pátek 26.1. od 9:00 nebo pondělí 29.1. podle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
N322022 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin II 2017/2018 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2017/2018 zimní zkouška 22.12.2017 00:00
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2017/2018 zimní zkouška 06.01.2018 16:20
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2017/2018 zimní zkouška 09.01.2018 21:38
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2017/2018 zimní zkouška 17.01.2018 08:58
 
VŠCHT Praha