Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 23.01.2018 - Úterý |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 23.01.2018 00:00 |
Přihlašování od : | 22.12.2017 00:00 |
Odhlásit do : | 22.01.2018 18:00 |
Zápis do : | 19.01.2018 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B08, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 4 |
Přestávka : | 11:00 (180 min) |
Informace : | 9:00-11:00 písemná část, ústní část pátek 26.1. od 9:00 nebo pondělí 29.1. podle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2017/2018 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2017/2018 | zimní | zkouška | 22.12.2017 00:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2017/2018 | zimní | zkouška | 06.01.2018 16:20 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2017/2018 | zimní | zkouška | 09.01.2018 21:38 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2017/2018 | zimní | zkouška | 17.01.2018 08:58 |