Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 05.09.2019 - Čtvrtek |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 05.09.2019 00:00 |
Přihlašování od : | 23.05.2019 19:00 |
Odhlásit do : | 04.09.2019 10:00 |
Zápis do : | 04.09.2019 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B040 (č. dveří 45), VŠCHT budova B, |
Učitel : | Kvasnička František prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 15 |
Počet přihlášených : | 2 |
Přestávka : | 12:00 (45 min) |
Poznámka : | 6. termín PAP |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N324030 | FPBT | Provozní analýza potravin | 2018/2019 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (N324030) | FPBT | 2018/2019 | letní | zkouška | 05.08.2019 20:19 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (N324030) | FPBT | 2018/2019 | letní | zkouška | 29.08.2019 17:30 |