Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 182)
Zapisování do roku 2019/2020 zimní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :14.11.2019 - Čtvrtek
Hodina :16:00
Konec :14.11.2019
Odhlásit do :13.11.2019 18:00
Zápis do :13.11.2019 10:00
Budova :B - VŠCHT budova B
Místnost :B03 : střední posluchárna, dataprojektor, interaktivní tabule
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :10
Počet přihlášených :4
Poznámka :písemná část, ústní část pá 15.11. od 9:00 dle dohody
Informace :písemná část, ústní část pá 15.11. od 9:00 dle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
N322022 Fyzikální vlastnosti potravin II 2019/2020 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. Valerová Veronika Bc. Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) 2019/2020 zimní zkouška 01.11.2019 22:14:13
2. Pelikovská Michaela Bc. Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) 2019/2020 zimní zkouška 11.11.2019 10:13:19
3. Mazáčová Karolína Bc. Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) 2019/2020 zimní zkouška 13.11.2019 06:58:57
4. Hraničková Martina Bc. Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) 2019/2020 zimní zkouška 13.11.2019 09:55:03
 
VŠCHT Praha