Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :14.11.2019 - Čtvrtek
Hodina :16:00
Konec :14.11.2019 00:00
Odhlásit do :13.11.2019 18:00
Zápis do :13.11.2019 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B03, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :10
Počet přihlášených :4
Poznámka :písemná část, ústní část pá 15.11. od 9:00 dle dohody
Informace :písemná část, ústní část pá 15.11. od 9:00 dle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
N322022 FPBT Fyzikální vlastnosti potravin II 2019/2020 zimní Zk

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 01.11.2019 22:14
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 11.11.2019 10:13
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 13.11.2019 06:58
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) FPBT 2019/2020 zimní zkouška 13.11.2019 09:55
 
VŠCHT Praha