Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 14.11.2019 - Čtvrtek |
Hodina : | 16:00 |
Konec : | 14.11.2019 00:00 |
Odhlásit do : | 13.11.2019 18:00 |
Zápis do : | 13.11.2019 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B03, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 4 |
Poznámka : | písemná část, ústní část pá 15.11. od 9:00 dle dohody |
Informace : | písemná část, ústní část pá 15.11. od 9:00 dle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2019/2020 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 01.11.2019 22:14 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 11.11.2019 10:13 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 13.11.2019 06:58 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální vlastnosti potravin II (N322022) | FPBT | 2019/2020 | zimní | zkouška | 13.11.2019 09:55 |