Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 27.01.2020 - Pondělí |
Hodina : | 11:00 |
Konec : | 27.01.2020 00:00 |
Odhlásit do : | 26.01.2020 10:00 |
Zápis do : | 26.01.2020 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B03, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 20 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2019/2020 | zimní | Z |
N322022 | FPBT | Fyzikální vlastnosti potravin II | 2019/2020 | zimní | Z |