Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 31.08.2020 - Pondělí |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 31.08.2020 00:00 |
Odhlásit do : | 30.08.2020 08:00 |
Zápis do : | 30.08.2020 16:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B32, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 15 |
Počet přihlášených : | 3 |
Poznámka : | ústní Zk v B268 od 12:00 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2019/2020 | letní | Zk |
B324002 | FPBT | Produkce potravinářských surovin | 2019/2020 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 19.08.2020 10:44 |
2. | Klaisnerová Emma-Josefina Bc. | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 19.08.2020 10:49 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Produkce potravinářských surovin (B324002) | FPBT | 2019/2020 | letní | zkouška | 20.08.2020 17:40 |