Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
| Datum : | 08.02.2022 - Úterý |
| Hodina : | 09:30 |
| Konec : | 08.02.2022 00:00 |
| Přihlašování od : | 06.12.2021 10:00 |
| Odhlásit do : | 07.02.2022 10:00 |
| Zápis do : | 07.02.2022 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B32, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Poustka Jan prof. Dr. Ing. |
| Kapacita : | 10 |
| Přestávka : | 12:00 (45 min) |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| D323011 | FPBT | Izolační a separační metody | 2021/2022 | oba | Zk |
| M323010 | FPBT | Izolační a separační metody | 2021/2022 | zimní | Zk |
| P323008 | FPBT | Moderní trendy v izolačních a separačních metodách | 2021/2022 | oba | Zk |



