Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 24.01.2022 - Pondělí |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 24.01.2022 00:00 |
Odhlásit do : | 23.01.2022 10:00 |
Zápis do : | 23.01.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 8 |
Počet přihlášených : | 7 |
Poznámka : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
Informace : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, nebo podle dohody |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2021/2022 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 21.12.2021 06:49 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 02.01.2022 11:27 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 07.01.2022 19:19 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 16.01.2022 11:14 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 14.01.2022 17:16 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.01.2022 01:55 |
7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 10.01.2022 14:33 |