Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 18.01.2022 - Úterý |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 18.01.2022 00:00 |
Odhlásit do : | 17.01.2022 08:00 |
Zápis do : | 17.01.2022 16:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 8 |
Počet přihlášených : | 4 |
Poznámka : | místo ZK: knihovna ústavu 324 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
N352016 | FPBT | Technologie potravin oboru II | 2021/2022 | zimní | Zk |
M352005 | FPBT | Technologie potravin oboru II | 2021/2022 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.12.2021 09:34 | 09:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 15.01.2022 01:57 | 09:20 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 13.01.2022 21:58 | 11:00 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 11.01.2022 09:18 | 10:20 |