Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
---|---|
Datum : | 01.02.2022 - Úterý |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 01.02.2022 |
Odhlásit do : | 31.01.2022 08:00 |
Zápis do : | 31.01.2022 16:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 6 |
Počet přihlášených : | 2 |
Poznámka : | místo ZK: knihovna ústavu 324 |
![]() |
Zkoušené předměty | ||||
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M352005 | Technologie potravin oboru II | 2021/2022 | zimní | Zk |
N352016 | Technologie potravin oboru II | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.01.2022 11:40:21 | 09:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | 2021/2022 | zimní | zkouška | 21.01.2022 09:35:56 | 09:20 |