Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
| Datum : | 01.02.2022 - Úterý |
| Hodina : | 09:00 |
| Konec : | 01.02.2022 00:00 |
| Odhlásit do : | 31.01.2022 08:00 |
| Zápis do : | 31.01.2022 16:00 |
| Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
| Kapacita : | 6 |
| Počet přihlášených : | 2 |
| Poznámka : | místo ZK: knihovna ústavu 324 |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M352005 | FPBT | Technologie potravin oboru II | 2021/2022 | zimní | Zk |
| N352016 | FPBT | Technologie potravin oboru II | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | ||||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 17.01.2022 11:40 | 09:00 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie potravin oboru II (M352005) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 21.01.2022 09:35 | 09:20 |



