Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav analýzy potravin a výživy (323) |
| Datum : | 11.01.2022 - Úterý |
| Hodina : | 16:00 |
| Konec : | 11.01.2022 00:00 |
| Přihlašování od : | 20.12.2021 00:00 |
| Odhlásit do : | 10.01.2022 10:00 |
| Zápis do : | 10.01.2022 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B22, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Chrpová Diana Ing. Mgr. Ph.D. |
| Kapacita : | 5 |
| Počet přihlášených : | 2 |
| Přestávka : | 00:00 (0 min) |
| Informace : | Dobrý den, nezapomeňte si přinést vytištěnou kazuistiku.
S pozdravem Diana Chrpová |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M323007 | FPBT | Technologie přípravy stravy | 2021/2022 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | Bejčková Klára Ing. | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 20.12.2021 00:00 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie přípravy stravy (M323007) | FPBT | 2021/2022 | zimní | zkouška | 02.01.2022 18:10 |



