Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
|
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 23.06.2022 - Čtvrtek |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 23.06.2022 00:00 |
Přihlašování od : | 19.05.2022 20:00 |
Odhlásit do : | 22.06.2022 10:00 |
Zápis do : | 22.06.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B040 (č. dveří 45), VŠCHT budova B, |
Učitel : | Kvasnička František prof. Ing. CSc. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 3 |
Přestávka : | 12:00 (10 min) |
Poznámka : | 5. termín |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M324007 | FPBT | Provozní analýza potravin | 2021/2022 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 06.06.2022 19:21 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 08.06.2022 07:58 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Provozní analýza potravin (M324007) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 08.06.2022 10:42 |