Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
| Datum : | 18.05.2022 - Středa |
| Hodina : | 09:00 |
| Konec : | 18.05.2022 00:00 |
| Odhlásit do : | 17.05.2022 10:00 |
| Zápis do : | 17.05.2022 10:00 |
| Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
| Kapacita : | 6 |
| Poznámka : | místo ZK: knihovna ústavu 324, B268 |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M324009 | FPBT | Průmyslová chemie | 2021/2022 | letní | Zk |



