Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 25.05.2022 - Středa |
Hodina : | 10:00 |
Konec : | 25.05.2022 00:00 |
Odhlásit do : | 24.05.2022 10:00 |
Zápis do : | 24.05.2022 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B21, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 5 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
AM324005 | FPBT | Principles of Food Preservation | 2021/2022 | letní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Principles of Food Preservation (AM324005) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 18.05.2022 15:56 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Principles of Food Preservation (AM324005) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 19.05.2022 13:39 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Principles of Food Preservation (AM324005) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 20.05.2022 19:39 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Principles of Food Preservation (AM324005) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 20.05.2022 20:03 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Principles of Food Preservation (AM324005) | FPBT | 2021/2022 | letní | zkouška | 21.05.2022 16:12 |