Termíny zkoušek - přihlašování <sup>2</sup>Termíny zkoušek - přihlašování 2(verze: 227)
Zapisování do roku 2023/2024 letní
  
Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
  • Na zkoušku je nutný zápočet
Fakulta :Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Garant termínu :Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322)
Datum :08.01.2024 - Pondělí
Hodina :10:00
Konec :08.01.2024 00:00
Odhlásit do :07.01.2024 10:00
Zápis do :07.01.2024 10:00
Budova :PB - VŠCHT budova B
Místnost :B08, VŠCHT budova B,
Učitel :Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Kapacita :8
Počet přihlášených :5
Poznámka :

písemná část, ústní část 9.1. od 9:00 nebo dle dohody

Informace :písemná část, ústní část 3.1. od 9:00 nebo dle dohody
 
exportovat do excelu
Zkoušené předměty
seřadit sestupněseřadit vzestupněKód Fakulta seřadit sestupněseřadit vzestupněJméno Rok Semestr Typ
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2023/2024 zimní Zk
M322003 FPBT Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin 2023/2024 zimní Z

 
exportovat do excelu
Seznam přihlášených studentů
Jméno Předmět Fakulta Rok Semestr Typ Datum přihlášení
1. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2023/2024 zimní zkouška 18.12.2023 11:19
2. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2023/2024 zimní zkouška 18.12.2023 11:23
3. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2023/2024 zimní zkouška 18.12.2023 11:32
4. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2023/2024 zimní zápočet 18.12.2023 12:02
5. student nepovolil zobrazení osobních údajů Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) FPBT 2023/2024 zimní zápočet 06.01.2024 13:09
 
VŠCHT Praha