Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 04.01.2024 - Čtvrtek |
Hodina : | 13:00 |
Konec : | 04.01.2024 00:00 |
Odhlásit do : | 03.01.2024 10:00 |
Zápis do : | 03.01.2024 10:00 |
Učitel : | Rajchl Aleš doc. Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 6 |
Počet přihlášených : | 2 |
Poznámka : | knihovna ú324, B268 |
Zkoušené předměty | |||||
Kód | Fakulta | Jméno | Rok | Semestr | Typ |
M324011 | FPBT | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II | 2023/2024 | zimní | Zk |
Seznam přihlášených studentů | ||||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | Čas | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 22.12.2023 19:43 | 13:00 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Technologie zpracování ovoce a zeleniny II (M324011) | FPBT | 2023/2024 | zimní | zkouška | 01.01.2024 20:55 | 13:20 |