Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav mléka, tuků a kosmetiky (322) |
Datum : | 13.01.2025 - Pondělí |
Hodina : | 14:00 |
Konec : | 13.01.2025 00:00 |
Odhlásit do : | 12.01.2025 10:00 |
Zápis do : | 12.01.2025 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B60, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
Kapacita : | 2 |
Počet přihlášených : | 1 |
Poznámka : | zápočtový test |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
M322003 | FPBT | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin | 2024/2025 | zimní | Z |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Fyzikální a koloidní vlastnosti potravin (M322003) | FPBT | 2024/2025 | zimní | zápočet | 29.12.2024 20:12 |