Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
| Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
|---|---|
| Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
| Datum : | 31.01.2025 - Pátek |
| Hodina : | 13:00 |
| Konec : | 31.01.2025 00:00 |
| Odhlásit do : | 30.01.2025 10:00 |
| Zápis do : | 30.01.2025 10:00 |
| Budova : | PB - VŠCHT budova B |
| Místnost : | B268A, VŠCHT budova B, |
| Učitel : | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. |
| Kapacita : | 7 |
| Počet přihlášených : | 7 |
| Poznámka : | Studenti přinesou vypracovanou studii HACCP. |
![]() |
| Zkoušené předměty | |||||
![]() Kód |
Fakulta | ![]() Jméno |
Rok | Semestr | Typ |
| M324004 | FPBT | Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin | 2024/2025 | zimní | Zk |
![]() |
| Seznam přihlášených studentů | |||||||
| Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
| 1. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | 2024/2025 | zimní | zkouška | 13.01.2025 09:53 |
| 2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | 2024/2025 | zimní | zkouška | 13.01.2025 15:25 |
| 3. | Trusová Šárka Ing. | Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | 2024/2025 | zimní | zkouška | 14.01.2025 11:47 |
| 4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | 2024/2025 | zimní | zkouška | 16.01.2025 12:52 |
| 5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | 2024/2025 | zimní | zkouška | 17.01.2025 18:23 |
| 6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | 2024/2025 | zimní | zkouška | 17.01.2025 20:29 |
| 7. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Systémy managementu kvality a bezpečnosti potravin (M324004) | FPBT | 2024/2025 | zimní | zkouška | 21.01.2025 15:22 |



