Anketu můžete vyplnit na http://www.erudio.cz
Detail termínu
Fakulta : | Fakulta potravinářské a biochemické technologie |
---|---|
Garant termínu : | Ústav konzervace potravin (324) |
Datum : | 19.05.2025 - Pondělí |
Hodina : | 09:00 |
Konec : | 19.05.2025 00:00 |
Odhlásit do : | 18.05.2025 10:00 |
Zápis do : | 18.05.2025 10:00 |
Budova : | PB - VŠCHT budova B |
Místnost : | B02, VŠCHT budova B, |
Učitel : | Pivoňka Jan Ing. Ph.D. |
Kapacita : | 10 |
Počet přihlášených : | 6 |
![]() |
Zkoušené předměty | |||||
![]() ![]() |
Fakulta | ![]() ![]() |
Rok | Semestr | Typ |
B324003 | FPBT | Legislativní aspekty výroby potravin | 2024/2025 | letní | Zk |
![]() |
Seznam přihlášených studentů | |||||||
Jméno | Předmět | Fakulta | Rok | Semestr | Typ | Datum přihlášení | |
1. | Prikhodko Daniil Bc. | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2024/2025 | letní | zkouška | 12.05.2025 17:25 |
2. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2024/2025 | letní | zkouška | 13.05.2025 09:56 |
3. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2024/2025 | letní | zkouška | 13.05.2025 10:43 |
4. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2024/2025 | letní | zkouška | 14.05.2025 07:13 |
5. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2024/2025 | letní | zkouška | 15.05.2025 22:17 |
6. | student nepovolil zobrazení osobních údajů | Legislativní aspekty výroby potravin (B324003) | FPBT | 2024/2025 | letní | zkouška | 16.05.2025 13:33 |