SubjectsSubjects(version: 963)
Course, academic year 2020/2021
  
Project - the Choice of Topic of Bachelor Thesis - N352017
Title: Projekt volba tématu závěrečné práce
Guaranteed by: Dean's Office of Faculty of Food and Biochemical Technology (352)
Faculty: Faculty of Food and Biochemical Technology
Actual: from 2019 to 2020
Semester: summer
Points: summer s.:0
E-Credits: summer s.:0
Examination process: summer s.:
Hours per week, examination: summer s.:0/0, --- [HT]
Capacity: unknown / unknown (unknown)
Min. number of students: unlimited
State of the course: taught
Language: Czech
Teaching methods: full-time
Teaching methods: full-time
Level:  
Guarantor: Melzoch Karel prof. Ing. CSc.
Examination dates   Schedule   
Annotation - Czech
Nástroj pro předběžný výběr téma závěrečné práce.
Last update: Melzoch Karel (20.02.2020)
Aim of the course - Czech

Předběžné přiřazení studenta k téma závěrečné práce. Seznámení vedoucího práce se studentem.

Last update: Melzoch Karel (20.02.2020)
Syllabus - Czech

Studenti bakalářského studijního programu si v předposledním ročníku vybírají nezávazně téma / oblast pro svoji závěrečnou práci

Student si zvolí téma a následně kontaktuje vyučujícího, který téma vypsal k individuálnímu pohovoru a upřesnění tématu.

Orientační přihlašování probíhá v letním semestru. Student musí kontaktovat vyučujícího nejpozději do konce dubna.

Last update: Melzoch Karel (24.02.2020)
 
VŠCHT Praha