Specialization Project of Programme B305 - B352008
Title: Specializační projekt programu B305
Guaranteed by: Dean's Office of Faculty of Food and Biochemical Technology (352)
Faculty: Faculty of Food and Biochemical Technology
Actual: from 2023
Semester: summer
Points: summer s.:0
E-Credits: summer s.:0
Examination process: summer s.:
Hours per week, examination: summer s.:0/0, C [HT]
Capacity: unknown / unknown (unknown)
Min. number of students: unlimited
State of the course: taught
Language: Czech
Teaching methods: full-time
Teaching methods: full-time
Level:  
Belongs to the student work of type: projekt
Guarantor: Stránská Milena prof. Ing. Ph.D.
Examination dates   
Annotation - Czech
Nástroj pro výběr specializace studijního programu Chemie a technologie potravin
Last update: Kubová Petra (06.02.2024)
Aim of the course - Czech

Přiřazení studentů k jednotlivým specializacím dle zájmu spolupráce na projektech daného tématu

Last update: Kubová Petra (06.02.2024)
Syllabus - Czech

Studenti bakalářského studijního programu „B305 Chemie a technologie potravin“ se přihlašují na specializaci na základě výběru zájmu o oblast.

Témata pro jednotlivé specializace Chemie a fyziologie výživy: B305A

Témata pro specializace Analýza potravin a přírodních produktů: B305B

Témata specializace Technologie potravin: B305C

Orientační přihlašování na témata probíhá na konci dubna/ začátku května.

Definitivní potvrzení výběru specializace je součástí zápisu do zimního semestru 2.ročníku.

Last update: Kubová Petra (06.02.2024)