|
|
|
||
Nástroj pro výběr specializace studijního programu Chemie a technologie potravin
Last update: Kubová Petra (06.02.2024)
|
|
||
Přiřazení studentů k jednotlivým specializacím dle zájmu spolupráce na projektech daného tématu Last update: Kubová Petra (06.02.2024)
|
|
||
Studenti bakalářského studijního programu „B305 Chemie a technologie potravin“ se přihlašují na specializaci na základě výběru zájmu o oblast.
Témata pro jednotlivé specializace Chemie a fyziologie výživy: B305A
Témata pro specializace Analýza potravin a přírodních produktů: B305B
Témata specializace Technologie potravin: B305C
Orientační přihlašování na témata probíhá na konci dubna/ začátku května.
Definitivní potvrzení výběru specializace je součástí zápisu do zimního semestru 2.ročníku. Last update: Kubová Petra (06.02.2024)
|