Basics of food preservation and microbiology - CZV324006
|
|
|
||
Last update: Krátká Jana Ing. Ph.D. (17.02.2023)
|
|
||
Last update: Krátká Jana Ing. Ph.D. (17.02.2023)
1. Výroba a hodnocení masných výrobků 2. Výroba a hodnocení výrobků z ovoce a zeleniny 3. Nastavení a hodnocení jakostních parametrů potravin, nastevení a ověření doby trvanlivosti porduktu
LITERATURA: Z: Kadlec P., Melzoch K., Voldřich M. (editoři) a kolektiv (2012): Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob. Key Publishing Ostrava, 494 stran, ISBN 978-80-7418-086-6. Z: Kadlec K.,Kmínek M., Kadlec P.,(editoři) a kolektiv (2017): Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů I a II. díl Key Publishing Ostrava, 1200 stran, ISBN ISBN 978-80-7418-283-9 |