The University of the Third Age - CZV352001
| Title: |
Univerzita 3. věku |
| Guaranteed by: |
Dean's Office of Faculty of Food and Biochemical Technology (352) |
| Faculty: |
Faculty of Food and Biochemical Technology |
| Actual: |
from 2023 |
| Semester: |
winter |
| Points: |
winter s.:0 |
| E-Credits: |
winter s.:0 |
| Examination process: |
winter s.: |
| Hours per week, examination: |
winter s.:4/0, C [HT] |
| Extent per academic year: |
10 [hours] |
| Capacity: |
30 / unknown (30) |
| Min. number of students: |
5 |
| Qualifications: |
|
| State of the course: |
taught |
| Language: |
Czech |
| Teaching methods: |
full-time |
| Level: |
|
| Belongs to the student work of type: |
ročníková práce |
| Old code: |
U3 |
|
|
|
Doporučená:
- Kadlec, Melzoch, Voldřich a kol.. Co byste měli vědět o výrobě potravin?. Ostrava: KEY Publishing s.r.o., 2009, s. ISBN 978-80-7418-051-4.
- Velíšek, Hajšlová. Chemie potravin 1, 3. vydání. Tábor: OSSIS, 2009, s. ISBN 978-80-86659-15-2.
- Velíšek, Hajšlová. Chemie potravin 2, 3. vydání. Tábor: OSSIS, 2009, s. ISBN 978-80-86659-16-9.
Volitelná:
- Forsythe, Hayes. Food Hygiene, Microbiology and HACCP. Gaithersburg, MD, USA: AN Aspen Publication , 1998, s. ISBN 978-0-834-21815-4.
- Jousef, Waite-Cusic, Perry. Analytical Food Microbiology. Hoboken, USA: John Wiley & Sons, Inc. , 2022, s. ISBN 978-0-470-42511-4.
Last update: prepocet_literatura.php (19.12.2024)
|
|
1. Základy výživy
2. Fyziologické procesy v lidské výživě
3. Autenticita a falšování potravin
4. Aplikace mikrobiologie v potravinářství
5. Základy potravinářské biochemie
6. Suroviny pro potravinářskou výrobu
7. Potraviny pro speciální výživu
8. Udržitelnost při výrobě potravin, Zelená dohoda pro Evropu
Last update: Šviráková Eva (12.08.2024)
|
|