The University of the Third Age - CZV352005
| Title: |
Univerzita 3. věku |
| Guaranteed by: |
Dean's Office of Faculty of Food and Biochemical Technology (352) |
| Faculty: |
Faculty of Food and Biochemical Technology |
| Actual: |
from 2022 |
| Semester: |
summer |
| Points: |
summer s.:0 |
| E-Credits: |
summer s.:0 |
| Examination process: |
summer s.: |
| Hours per week, examination: |
summer s.:4/0, C [HT] |
| Extent per academic year: |
10 [hours] |
| Capacity: |
unknown / unknown (30) |
| Min. number of students: |
5 |
| Qualifications: |
|
| State of the course: |
taught |
| Language: |
Czech |
| Teaching methods: |
full-time |
| Level: |
|
| Belongs to the student work of type: |
ročníková práce |
| Old code: |
U3 |
|
|
|
Doporučená:
- Kadlec, Melzoch, Voldřich a kol.. Co byste měli vědět i výrobě potravin?. Ostrava: KEY Publishing s.r.o., 2009, s. ISBN 978-80-7418-060-6.
- Velíšek, Hajšlová. Chemie potravin 1, 3. vydání. Tábor: OSSIS, 2009, s. ISBN 978-80-86659-16-9.
- Velíšek, Hajšlová. Chemie potravin 2, 3. vydání. Tábor: OSSIS, 2009, s. ISBN 978-80-86659-16-9.
Volitelná:
- Erkmen, Osman, Bozoğlu, T. Faruk. Food microbiology, Principles into practice,
Volume 2. Chichester, West Sussex, UK: John Wiley & Sons, Ltd., 2016, https://vufind.techlib.cz/Record/000970766 s. ISBN 978-1-119-23776-1.
Last update: prepocet_literatura.php (19.12.2024)
|
|
1. Skladování a posklizňové změny ovoce a zeleniny
2. Základy konzervace potravin
3. Hotové pokrmy a lahůdky
4. Nealkoholické nápoje
5. Základy mlékárenství
6. Výroba sýrů a jejich kvalita
7. Mlýnská a pekárenská výroba
8. Výroba čokolády a cukrovinek
Last update: Šviráková Eva (12.08.2024)
|