|
|
|
||
Last update: REBLOVAZ (16.07.2013)
|
|
||
Last update: REBLOVAZ (16.07.2013)
Students will be able to:
|
|
||
Last update: TAJ323 (28.08.2013)
R: Presetations from this subjetc. R: Prováděcí vyhlášky k zákonu o potravinách a tabákových výrobcích č. 110/1997 Sb. (Pouze základní definice, třídění na druhy a skupiny a terminologie). A: Kavina J.: Zbožíznalství potravinářského zboží 1.-3. díl, IQ 147, Praha, 1996-1997. A: Anderle a kol. Zbožíznalsví, SNTL, Praha 1996, ISBN 80-902110-3-8. A: Kadlec P. a kol.: Co byste měli vědět o potravinách, KEY Publishing, 2009, ISBN 978-80-7418-051-4. A: Kohout P. (ed.) a kol.: Potraviny - součást zdravého životního stylu, SOLEN, Olomouc, 2010, ISBN 978-80-87327-39-5. A: Pánek J., Pokorný J., Dostálová J.: Základy výživy, Svoboda Servis, Praha 2002, ISBN 80-86320-23-5. |
|
||
Last update: REBLOVAZ (16.07.2013)
http://sbirka.vscht.cz/ http://eur-lex.europa.eu/cs/index.htm http://www.bezpecnostpotravin.cz/ |
|
||
Last update: REBLOVAZ (16.07.2013)
1. Cereals, legumes, poppy and other seeds 2. Mill products of cereals and legumes; baking products 3. Pastries, confectionery 4. Sugar, honey, substitutive sweeteners, chocolate, starch 5. Fats and oils, and products of them 6. Fruits and products of them, root crops 7. Vegetables and products of them, mushrooms, yeast 8. Milk, dairy products, eggs 9. Meat, meat products 10. Venison, poultry, rabbits, fish and other sea food 11. Drinks (non-alcoholic and alcoholic) 12. Coffee, tea, cocoa 13. Spice and other seasoning additives 14. Therapeutic and other special foods, novel and organic foods |
|
||
Last update: REBLOVAZ (16.07.2013)
They are not required. |
Teaching methods | ||||
Activity | Credits | Hours | ||
Konzultace s vyučujícími | 0 | 1 | ||
Obhajoba individuálního projektu | 0 | 1 | ||
Účast na přednáškách | 1 | 28 | ||
Práce na individuálním projektu | 0.6 | 18 | ||
Příprava na zkoušku a její absolvování | 2 | 56 | ||
Účast na seminářích | 0.3 | 8 | ||
4 / 4 | 112 / 112 |