The course focuses on the modern concept of logistics at the Food Industry Companies. It defines the basic goals in the management of material flows between suppliers, producers and their customers. The principles of basic logistics activities, purchasing, production, distribution and management of return flows. Basic cross-sectional logistic activities, transportation, packaging, handling, storage. Costs and effectiveness of logistics projects. Customer services.
Last update: TAJ437 (14.11.2012)
Předmět je zaměřen na moderní pojetí logistiky na podnikové úrovni. Vymezuje základní cíle v řízení materiálových toků mezi dodavateli, výrobci a jejich zákazníky. Principy řízení základní logistických aktivit, nákupu, výroby, distribuce a řízení zpětných toků. Průřezové logistické činnosti, doprava, balení, manipulace, skladování. Náklady a efektivnost logistických projektů a služby zákazníkům.
Aim of the course -
Last update: TAJ437 (16.12.2013)
Students will be able to:
In accordance with customer requirements to design the structure of the logistic system companies and manage the flow of goods and services
Optimize costs for logistics activities
Coordinate partnership with supliers and participate in coordination of other changes of Supply Chain
Last update: TAJ437 (02.09.2013)
Studenti budou umět:
V souladu s požadavky zákazníků navrhovat strukturu logistického systému firem a řídit toky zboží a služeb v něm
Optimalizovat náklady na logistické činnosti
Prosazovat principy udržitelného rozvoje při řízení logistických výkonů