Aspects of chocolate and confectionery technology - P321006
|
|
Examination dates Schedule
|
||
Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
|
|
||
Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
Student bude umět: Samostatně navrhovat postupy analýzy výrobků (čokoláda, cukrovinky) a hodnotit jejích kvalitu Kontrolovat technologický proces výroby čokolády a cukrovinek, identifikovat a napravovat možné technologické chyby Principy a schéma technologii čokolády a cukrovinek, význam jednotlivých kroků. |
|
||
Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
Mosen Asadi: Beet-Sugar Handbook, 2007 |
|
||
Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
1. Legislativa čokolády a cukrovinek 2. Technologické schéma výroby čokolády a kakaového prášku 3. Technologické schéma výroby nečokoládových cukrovinek 4. Fyzikálně-chemické děje probíhající během technologických postupů 5. Metody sledování fyzikálních a chemických vlastností čokolády a cukrovinek 6. Hodnocení kvality výrobků a technologické vady |
|
||
Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
Žádné nejsou. |
|
||
Last update: Pátková Vlasta (11.06.2018)
Ústní zkouška |