SubjectsSubjects(version: 963)
Course, academic year 2013/2014
  
Technology of Dairy Products - D322002
Title: Technologie mlékárenských výrob
Guaranteed by: Department of Dairy, Fat and Cosmetics (322)
Faculty: Faculty of Food and Biochemical Technology
Actual: from 2005 to 2016
Semester: both
Points: 0
E-Credits: 0
Examination process:
Hours per week, examination: 0/0, other [HT]
Capacity: winter:unknown / unknown (unknown)
summer:unknown / unknown (unknown)
Min. number of students: unlimited
State of the course: taught
Language: Czech
Teaching methods: full-time
Teaching methods: full-time
Level:  
Note: course is intended for doctoral students only
can be fulfilled in the future
you can enroll for the course in winter and in summer semester
Guarantor: Štětina Jiří doc. Ing. CSc.
Examination dates   Schedule   
This subject contains the following additional online materials
Annotation - Czech
Předmět je zaměřen na hlubší pochopení uplatnění jednotkových operací v technologii mléčných výrobků a jejich vliv na fyzikálně chemické změny a chemické a biochemické reakce probíhajících při zpracování a skladování mléčných surovin a výrobků. Dále zahrnuje potenciální využití moderních technologií umožňující výrobu nových funkčních potravin.
Last update: Štětina Jiří (06.11.2015)
 
VŠCHT Praha