SubjectsSubjects(version: 963)
Course, academic year 2013/2014
  
Dairy, Fat and Cosmetics Microbiology - D322003
Title: Mikrobiologie oboru
Guaranteed by: Department of Dairy, Fat and Cosmetics (322)
Faculty: Faculty of Food and Biochemical Technology
Actual: from 2005 to 2014
Semester: both
Points: 0
E-Credits: 0
Examination process:
Hours per week, examination: 0/0, other [HT]
Capacity: winter:unknown / unknown (unknown)
summer:unknown / unknown (unknown)
Min. number of students: unlimited
State of the course: taught
Language: Czech
Teaching methods: full-time
Teaching methods: full-time
Level:  
Note: course is intended for doctoral students only
you can enroll for the course in winter and in summer semester
Guarantor: Plocková Milada doc. Ing. CSc.
Examination dates   Schedule   
Annotation - Czech
Předmět je zaměřen na funkční vlastnosti, metabolismus a genetiku bakterií mléčného kvašení (BMK), pokroky a trendy v zákysových kulturách pro mlékárenské fermentace, na nové a budoucí využití BMK v potravinářství, kosmetice a v preventivní medicíně a na metody selektivního stanovení BMK ve směsích.
Last update: TAJ322 (09.11.2015)
 
VŠCHT Praha