Your browser does not support JavaScript, or its support is disabled. Some features may not be available.
Surfactant Chemistry and Detergent Technology - D322005
Title:
Chemie tenzidů a technologie detergentů
Guaranteed by:
Department of Dairy, Fat and Cosmetics (322)
Faculty:
Faculty of Food and Biochemical Technology
Actual:
from 2005 to 2014
Semester:
both
Points:
0
E-Credits:
0
Examination process:
Hours per week, examination:
0/0, other [HT]
Capacity:
winter:unknown / unknown (unknown) summer:unknown / unknown (unknown)
Min. number of students:
unlimited
State of the course:
taught
Language:
Czech
Teaching methods:
full-time
Teaching methods:
full-time
Level:
Note:
course is intended for doctoral students only you can enroll for the course in winter and in summer semester
Hlubší pochopení fyzikálních, fyzikálně-chemických změn tenzidů a chemických reakcí tenzidů probíhajících při jejich výrobě a navrhování složení detergentů . Možnosti regulace těchto procesů a změn.
Last update: Šmidrkal Jan (09.11.2015)