Visit to food plants with a guaranteed guide - a specialist in technology. Getting data for a concise report. Practical introduction to the top food technologies and processes.
Last update: TAJ321 (18.12.2013)
Návštěva vybraných potravinářských provozů se zajištěným průvodcem - specialistou v oboru.
Získání podkladů pro vypracování stručné zprávy.
Last update: TAJ321 (19.11.2012)
Aim of the course -
Student will be able to:
characterize visited food operations,
define the basic equipment and operations used in these technologies.
Last update: TAJ321 (25.09.2013)
Student bude umět:
Praktické seznámení se špičkovými potravinářskými technologiemi a procesy.
Last update: TAJ321 (19.11.2012)
Course completion requirements -
Participation in the excursion.
Last update: TAJ321 (25.09.2013)
Aktivní účast na exkurzi, vypracování zprávy.
Last update: TAJ321 (19.11.2012)
Literature -
None.
Last update: TAJ321 (25.09.2013)
Žádná.
Last update: TAJ321 (26.06.2013)
Syllabus -
None.
Last update: TAJ321 (25.09.2013)
Návštěva 4 - 6 špičkových potravinářských provozů se zajištěným průvodcem - specialistou v oboru.
Last update: TAJ321 (19.11.2012)
Learning resources -
None.
Last update: TAJ321 (26.09.2013)
Žádné.
Last update: TAJ321 (26.06.2013)
Registration requirements -
None.
Last update: TAJ321 (26.09.2013)
Žádné.
Last update: TAJ321 (26.06.2013)
Teaching methods
Activity
Credits
Hours
Příprava na přednášky, semináře, laboratoře, exkurzi nebo praxi