![]() | Hello, On Monday, April 28 after 5 pm, some of the university's information systems will be unavailable due to maintenance work. Affected systems are the Education Information System, Financial IS (iFIS), MIS/OBD/Verso, Kopla and related agendas. It is anticipated that everything should be back online and running by Tuesday morning. Work with e-mail or shared drives will not be affected. Computer center |
Basics of food preservation and microbiology - CZV324002
|
|
|
||
Předmět se zaměřuje na metody úchovy potravin. Jsou uvedeny mikrobiální a další změny, které lze očekávat
během výroby a skladování potravin. Studenti budou umět popsat probíhající změny během výroby a skladování
potravin a jak je eliminovat a navrhnout způsob konzervace pro konkrétní potravinářský výrobek.
Last update: Krátká Jana (10.02.2023)
|
|
||
Doporučená:
Last update: prepocet_literatura.php (19.12.2024)
|
|
||
1. Nežádoucí změny surovin a potravin a faktory které je ovlivňují 2. Mikrobiologie potravin 3. Přehled metod konzervace potravin 4. Vybrané metody konzervace potravin 5. Predikce trvanlivosti
Last update: Čížková Helena (30.08.2024)
|