The University of the Third Age - CZV352005
Title: |
Univerzita 3. věku |
Guaranteed by: |
Dean's Office of Faculty of Food and Biochemical Technology (352) |
Faculty: |
Faculty of Food and Biochemical Technology |
Actual: |
from 2022 |
Semester: |
summer |
Points: |
summer s.:0 |
E-Credits: |
summer s.:0 |
Examination process: |
summer s.: |
Hours per week, examination: |
summer s.:4/0, C [HT] |
Extent per academic year: |
10 [hours] |
Capacity: |
unlimited / unknown (30) |
Min. number of students: |
5 |
State of the course: |
taught |
Language: |
Czech |
Teaching methods: |
full-time |
Level: |
|
Belongs to the student work of type: |
ročníková práce |
Old code: |
U3 |
|
|
|
Doporučená:
- Kadlec, Melzoch, Voldřich a kol.. Co byste měli vědět i výrobě potravin?. Ostrava: KEY Publishing s.r.o., 2009, s. ISBN 978-80-7418-060-6.
- Velíšek, Hajšlová. Chemie potravin 1, 3. vydání. Tábor: OSSIS, 2009, s. ISBN 978-80-86659-16-9.
- Velíšek, Hajšlová. Chemie potravin 2, 3. vydání. Tábor: OSSIS, 2009, s. ISBN 978-80-86659-16-9.
Volitelná:
- Erkmen, Osman, Bozoğlu, T. Faruk. Food microbiology, Principles into practice,
Volume 2. Chichester, West Sussex, UK: John Wiley & Sons, Ltd., 2016, https://vufind.techlib.cz/Record/000970766 s. ISBN 978-1-119-23776-1.
Last update: prepocet_literatura.php (19.12.2024)
|
|
1. Skladování a posklizňové změny ovoce a zeleniny
2. Základy konzervace potravin
3. Hotové pokrmy a lahůdky
4. Nealkoholické nápoje
5. Základy mlékárenství
6. Výroba sýrů a jejich kvalita
7. Mlýnská a pekárenská výroba
8. Výroba čokolády a cukrovinek
Last update: Šviráková Eva (12.08.2024)
|