The University of the Third Age - CZV352004
Title: |
Univerzita 3. věku |
Guaranteed by: |
Dean's Office of Faculty of Food and Biochemical Technology (352) |
Faculty: |
Faculty of Food and Biochemical Technology |
Actual: |
from 2022 |
Semester: |
winter |
Points: |
winter s.:0 |
E-Credits: |
winter s.:0 |
Examination process: |
winter s.: |
Hours per week, examination: |
winter s.:4/0, C [HT] |
Extent per academic year: |
10 [hours] |
Capacity: |
unlimited / unknown (30) |
Min. number of students: |
5 |
State of the course: |
taught |
Language: |
Czech |
Teaching methods: |
full-time |
Teaching methods: |
full-time |
Level: |
|
Belongs to the student work of type: |
ročníková práce |
Old code: |
U3 |
|
|
|
Doporučená:
- Co byste meli vědět o výrobě potravin?, Kadlec, Melzoch, Voldřich a kol., 2009
- Chemie potravin 1, 3. vydání, Velíšek, Hajšlová, 2009
- Chemie potravin 2, 3. vydání, Velíšek, Hajšlová, 2009
Volitelná:
- Food microbiology, Principles into practice, Volume 1, Erkmen, Osman, Bozoğlu, T. Faruk, 2016
Last update: Šviráková Eva (12.08.2024)
|
|
1. Maso a masné výrobky
2. Cukrovarnictví
3. Sladařství a pivovarství
4. Luštěniny ve výživě člověka
5. Základy škrobárenství
6. Tradiční biotechnologie (líh, droždí, ocet)
7. Rizikové složky diety, možnosti prevence
8. Získávání a rafinace rostlinných olejů a tuků
Last update: Šviráková Eva (12.08.2024)
|