SubjectsSubjects(version: 953)
Course, academic year 2015/2016
  
Gas Chromatography in Analysis of Foods and Natural Products - D323006
Title: Plynová chromatografie v analýze potravin a přírodních produktů
Guaranteed by: Department of Food Analysis and Nutrition (323)
Faculty: Faculty of Food and Biochemical Technology
Actual: from 2012 to 2016
Semester: both
Points: 0
E-Credits: 0
Examination process:
Hours per week, examination: 0/0, other [HT]
Capacity: winter:unknown / unknown (unknown)
summer:unknown / unknown (unknown)
Min. number of students: unlimited
State of the course: taught
Language: Czech
Teaching methods: full-time
Teaching methods: full-time
Level:  
Note: course is intended for doctoral students only
can be fulfilled in the future
you can enroll for the course in winter and in summer semester
Guarantor: Pulkrabová Jana prof. Ing. Ph.D.
Hajšlová Jana prof. Ing. CSc.
Examination dates   Schedule   
Annotation -
V rámci předmětu se studenti seznámí s aplikačním potenciálem různých variant uspořádaní plynové chromatografie (GC), jak v oblasti cílené analýzy, tak i pro účely necílového screeningu. Akcent je kladen na charakterizaci nejnovějších trendů v a perspektivní vývoj této stěžejní techniky, diskutovány budou i kritické aspekty pro zajištění optimálních pracovních charakteristik.
Last update: Hajšlová Jana (20.11.2015)
Aim of the course -

Students will be able to understand:

Last update: TAJ323 (07.03.2014)
Literature -

xxx

Last update: TAJ323 (07.03.2014)
Syllabus -

xxx

Last update: TAJ323 (07.03.2014)
Registration requirements -

No requirements.

Last update: TAJ323 (07.03.2014)
Course completion requirements -

The successful completion of a written test or alternatively an oral examination.

Last update: TAJ323 (07.03.2014)
 
VŠCHT Praha