SubjectsSubjects(version: 953)
Course, academic year 2015/2016
  
Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory - S321017
Title: Advanced Processes in Food Technology and Biotechnology: Laboratory
Guaranteed by: Department of Carbohydrates and Cereals (321)
Faculty: Faculty of Food and Biochemical Technology
Actual: from 2014 to 2016
Semester: summer
Points: summer s.:5
E-Credits: summer s.:5
Examination process: summer s.:
Hours per week, examination: summer s.:0/7, MC [HT]
Capacity: unknown / unknown (unknown)
Min. number of students: unlimited
State of the course: taught
Language: English
Teaching methods: full-time
Teaching methods: full-time
Level:  
Guarantor: Bubník Zdeněk prof. Ing. CSc.
Examination dates   Schedule   
Syllabus - Czech

1. Membránová separace: mikro- a ultrafiltrace

2. Nanofiltrace v potravinářských technologiích: desalinace

3. Počítačové řízení filmové odparky

4. Kontinuální chromatografická separace: modelování, dynamická simulace, experiment

5. Iontově výměnná chromatografie

6. Fotokatalýza: degradace znečišťujících látek v odpadních vodách z potravinářských technologií

7. Chladicí krystalizace, řízení, simulace procesu

8. Reologie těsta

9. Počítačová analýza obrazu

10. Rozdělení velikosti částic

11. Mletí, dezintegrace a prosévání

12. Textura potravin

13. Extruze

14. Výroba potravin a výživová hodnota - změny v chemickém složení obilovin během zpracování

Last update: Henke Svatopluk (26.01.2018)
 
VŠCHT Praha