You can evaluate at http://www.erudio.cz
Examination details
Faculty : | Faculty of Food and Biochemical Technology |
---|---|
Guarantor : | Department of Food Analysis and Nutrition (323) |
Date : | Dec 17, 2020 - Thursday |
Time : | 11:00 |
End : | Dec 17, 2020, 12:00 AM |
Cancel before : | Dec 16, 2020, 10:00 AM |
Registration until : | Dec 16, 2020, 10:00 AM |
Teacher : | Cejpek Karel doc. Dr. Ing. |
Capacity : | 2 |
Note : | místnost B312 |
Information : | Na jeden zkouškový den je vypsáno více termínů pro 2-3 studentech z důvodů minimalizace kontaktů. Snažte se prosím přihlásit v daném dni vždy na ten nejčasnější možný termín. děkuji. |
Examined courses | |||||
Code | Faculty | Name | Year | Semester | Type |
N323049 | FFBT | Chemistry of food raw materials and products | 2020/2021 | winter | Ex |
M323018 | FFBT | Chemistry of food raw materials and products | 2020/2021 | winter | Ex |