Examination details
 | - You need to have the course credited before the exam.
|
| Faculty : | Faculty of Food and Biochemical Technology |
|---|
| Guarantor : | Department of Dairy, Fat and Cosmetics (322) |
|---|
| Date : | Jan 31, 2023 - Tuesday |
|---|
| Time : | 09:00 |
|---|
| End : | Jan 31, 2023, 12:00 AM |
|---|
| Cancel before : | Jan 30, 2023, 10:00 AM |
|---|
| Registration until : | Jan 30, 2023, 10:00 AM |
|---|
| Building : | PB - B |
|---|
| Room : | B08, VŠCHT budova B, |
|---|
| Teacher : | Štětina Jiří doc. Ing. CSc. |
|---|
| Capacity : | 8 |
|---|
| Number of registered : | 3 |
|---|
| Note : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00 , resp. podle dohody |
|---|
| Information : | zk. písemka, ústní část následující den v m.č. B60 od 9:00, resp. podle dohody |
|---|
|