You need to have the course credited before the exam.
Faculty :
Faculty of Food and Biochemical Technology
Guarantor :
Department of Dairy, Fat and Cosmetics (322)
Date :
Jan 11, 2024 - Thursday
Time :
11:00
End :
Jan 11, 2024, 12:00 AM
Registration from :
Dec 22, 2023, 12:00 AM
Cancel before :
Jan 10, 2024, 10:00 AM
Registration until :
Jan 10, 2024, 10:00 AM
Building :
PB - B
Room :
B32, VŠCHT budova B,
Teacher :
Vrchotová Blanka Ing. Ph.D.
Capacity :
10
Number of registered :
6
Break :
12:00 (45 min)
Omlouváme se, v systému došlo k neočekáváné chybě. Správce systému byl informován, opakujte prosím Váš požadavek později. Děkujeme za pochopení. Identifikátor chyby: 62185cd07b47dbd42c92dd9e4a55434c (Tento kód uvádějte při případném hlášení chyb)