Examinations terms <sup>2</sup>Examinations terms 2(version: 184)
Registration for 2019/2020 both
  
You can evaluate at http://www.erudio.cz
all courses
Change order to code - title
Properties:
 
export to excel
CapacityCourseTypeSemesterDateTimeBuildingRoomGuarantorTeacherCancel beforeRegistration untilRegistration from
detail Z 2/6
Physical Properties of Foods (N322022) exam winter 17.10.2019 - Thursday 14:00 B B35 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 16.10.2019 10:00 16.10.2019 10:00
písemná část, ústní část 18.10. od 9:00 podle dohody
detail Z 4/10
Physical Properties of Foods (N322022) exam winter 14.11.2019 - Thursday 16:00 B B03 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 13.11.2019 18:00 13.11.2019 10:00
písemná část, ústní část pá 15.11. od 9:00 dle dohody
detail 2/30
Physical Properties of Foods (N322022) credit/colloquium winter 16.12.2019 - Monday 09:00 B B02 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 15.12.2019 10:00 15.12.2019 10:00
detail Z 0/10
Physical Properties of Foods (N322022) exam winter 19.12.2019 - Thursday 16:00 B B03 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 18.12.2019 18:00 18.12.2019 18:00
písemná část; ústní čast v BS60 následující den podle dohody
detail Z 11/12
Physical Properties of Foods (N322022) exam winter 02.01.2020 - Thursday 09:00 B B03 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 01.01.2020 10:00 01.01.2020 10:00
písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem, ústní čast v BS60 následující den podle dohody
detail Z 8/12
Physical Properties of Foods (N322022) exam winter 09.01.2020 - Thursday 09:00 B B31 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 08.01.2020 10:00 08.01.2020 10:00
písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem, ústní čast v BS60 následující den podle dohody
detail 0/20
Physical Properties of Foods (N322022) credit/colloquium winter 09.01.2020 - Thursday 11:00 B B31 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 08.01.2020 10:00 08.01.2020 10:00
detail Z 10/12
Physical Properties of Foods (N322022) exam winter 13.01.2020 - Monday 09:00 B B03 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 12.01.2020 10:00 12.01.2020 10:00
písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem, ústní čast v BS60 následující den podle dohody
detail Z 10/16
Physical Properties of Foods (N322022) exam winter 20.01.2020 - Monday 09:00 B B03 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 19.01.2020 10:00 19.01.2020 10:00
písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem, ústní čast v BS60 následující den podle dohody
detail Z 12/16
Physical Properties of Foods (N322022) exam winter 27.01.2020 - Monday 09:00 B B03 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 26.01.2020 10:00 26.01.2020 10:00
písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem, ústní čast v BS60 následující den podle dohody
detail 0/20
Physical Properties of Foods (N322022) credit/colloquium winter 27.01.2020 - Monday 11:00 B B03 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 26.01.2020 10:00 26.01.2020 10:00
detail Z 11/16
Physical Properties of Foods (N322022) exam winter 03.02.2020 - Monday 09:00 B B03 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 02.02.2020 10:00 02.02.2020 10:00
písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem, ústní čast v BS60 následující den podle dohody
detail Z 6/12
Physical Properties of Foods (N322022) exam winter 10.02.2020 - Monday 09:00 B B03 322 Štětina Jiří doc. Ing. CSc. 09.02.2020 10:00 09.02.2020 10:00
písemná část; FVP1 přihlášení e-mailem, ústní čast v BS60 následující den podle dohody
Results 1-13 of 13 1
 
VŠCHT Praha