You can evaluate at http://www.erudio.cz
Capacity | Course | Faculty | Type | Semester | Date | Time | Building | Room | Guarantor | Teacher | Cancel before | Registration until | Registration from | |||
detail | 4/8 |
Meat Technology II (M324013) | FFBT | exam | winter | Dec 17, 2024 - Tuesday | 09:00 | 324 | Ševčík Rudolf doc. Ing. Ph.D. | Dec 16, 2024, 10:00 AM | Dec 16, 2024, 10:00 AM | Nov 18, 2024, 12:00 AM | ||||
detail | 0/6 |
Principles of Food Preservation (M324005) | FFBT | exam | winter | Dec 18, 2024 - Wednesday | 13:00 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | Dec 17, 2024, 10:00 AM | Dec 17, 2024, 10:00 AM | |||||
Ústní zkouška v č.d B262. Podmínkou účasti je splnění všech podmínek zápočtu. |
||||||||||||||||
detail | 1/8 |
Food traceability and authenticity (M324006) | FFBT | exam | winter | Dec 19, 2024 - Thursday | 11:30 | B | B02 | 324 | Čížková Helena doc. Ing. Ph.D. | Dec 18, 2024, 10:00 AM | Dec 18, 2024, 10:00 AM | |||
Písemná zkouška na 60 min. V případě hodnocení C (a horší) bude následovat ústní zkoušení v odpoledních hodinách. |
Results 1-3 of 3 1