PředmětyPředměty(verze: 963)
Předmět, akademický rok 2013/2014
  
Exkurze - N323070
Anglický název: Excursions
Zajišťuje: Ústav analýzy potravin a výživy (323)
Fakulta: Fakulta potravinářské a biochemické technologie
Platnost: od 2013 do 2014
Semestr: zimní
Body: zimní s.:1
E-Kredity: zimní s.:1
Způsob provedení zkoušky: zimní s.:
Rozsah, examinace: zimní s.:0/0, Z [HT]
Počet míst: neurčen / neurčen (neurčen)
Minimální obsazenost: neomezen
Stav předmětu: vyučován
Jazyk výuky: čeština
Způsob výuky: prezenční
Způsob výuky: prezenční
Úroveň:  
Garant: Drábová Lucie Ing. Ph.D.
Forštová Veronika Ing. Ph.D.
Termíny zkoušek   Rozvrh   
Anotace -
Cílem předmětu je získat přehled o možnostech aplikace znalostí týkajících se analýzy potravin a výživy v praxi. Studentům bude zajištěna prohlídka vybraných institucí, kde se seznámí s jejich odbornou činností a s praktickou ukázkou pracovišť.
Poslední úprava: Forštová Veronika (16.11.2012)
Výstupy studia předmětu -

Studenti budou umět:

Popsat postup zpracování vzorku kontrolní laboratoří

Popsat analytické metody a postupy používané v kontrolní praxi

Poslední úprava: TAJ323 (19.11.2012)
Literatura -

Z: http://www.szpi.gov.cz/

Z: http://www.vupp.cz/czvupp/

Z: http://www.svupraha.cz/

Poslední úprava: Forštová Veronika (16.11.2012)
Sylabus -

1. Pohlídka pracovišť Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Praze.

2. Prohlídka pracovišť Výzkumného ústavu potravinářského v Praze.

3. Prohlídka pracovišť Státního veterinárního ústavu Praha.

Poslední úprava: Forštová Veronika (16.11.2012)
Studijní opory -

http://www.szpi.gov.cz/

http://www.vupp.cz/czvupp/

http://www.svupraha.cz/

Poslední úprava: Forštová Veronika (16.11.2012)
Studijní prerekvizity -

Nejsou vyžadovány.

Poslední úprava: Forštová Veronika (16.11.2012)
Zátěž studenta
Činnost Kredity Hodiny
Účast v laboratořích (na exkurzi nebo praxi) 1 28
1 / 1 28 / 28
Hodnocení studenta
Forma Váha
Aktivní účast na výuce 100

 
VŠCHT Praha