Exkurze - N323070
|
|
Termíny zkoušek Rozvrh
|
||
Cílem předmětu je získat přehled o možnostech aplikace znalostí týkajících se analýzy potravin a výživy v praxi. Studentům bude zajištěna prohlídka vybraných institucí, kde se seznámí s jejich odbornou činností a s praktickou ukázkou pracovišť.
Poslední úprava: Forštová Veronika (16.11.2012)
|
|
||
Studenti budou umět: Popsat postup zpracování vzorku kontrolní laboratoří Popsat analytické metody a postupy používané v kontrolní praxi Poslední úprava: TAJ323 (19.11.2012)
|
|
||
Z: http://www.szpi.gov.cz/ Z: http://www.vupp.cz/czvupp/ Z: http://www.svupraha.cz/ Poslední úprava: Forštová Veronika (16.11.2012)
|
|
||
1. Pohlídka pracovišť Státní zemědělské a potravinářské inspekce v Praze. 2. Prohlídka pracovišť Výzkumného ústavu potravinářského v Praze. 3. Prohlídka pracovišť Státního veterinárního ústavu Praha. Poslední úprava: Forštová Veronika (16.11.2012)
|
|
||
http://www.szpi.gov.cz/ http://www.vupp.cz/czvupp/ http://www.svupraha.cz/ Poslední úprava: Forštová Veronika (16.11.2012)
|
|
||
Nejsou vyžadovány. Poslední úprava: Forštová Veronika (16.11.2012)
|
Zátěž studenta | ||||
Činnost | Kredity | Hodiny | ||
Účast v laboratořích (na exkurzi nebo praxi) | 1 | 28 | ||
1 / 1 | 28 / 28 |
Hodnocení studenta | |
Forma | Váha |
Aktivní účast na výuce | 100 |